Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je premda.sedlacek
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 23 zář 2018, 19:59


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 7 ] 
Hledat v tomto tématu:
 MultiME 
Autor Zpráva
Překladatel
Překladatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 lis 2007, 14:02
Příspěvky: 894
Model telefonu: MOBIL: Nokia 6300; OPERÁTOR: T-Mobile SK; DOPLNKY: Micro SD 2GB Kingston; LG Optimus Me P350 Android
Heslo k uploadům: space.ForumNO.net
Reputace: 3
Příspěvek MultiME
Je to skvela aplikacia. Uz som ju tu chcel dat davnejsie, ale volako nebol cas a potom sa to zabudlo. :D
Vyberiete si java aplikacie, ci uz su to hry alebo programy. Napr Jimm, OM MOD, KD Player. Moze byt ich aj viac.
Pred spustenim programu 2x kliknite na subor mm.cmd, ktory najdete v zlozke MultiME. Potom otvorte MultiME.exe kliknite na tlacitko vedla textu: Dodatecny classpath a pokial mate nokiu zvolite tuto cestu: \MultiME\midplib\nokia_api.jar. A ak napr. siemens tak \MultiME\midplib\siemens_api.jar. Mozete dat aj viac naraz a potom by to malo ist aj na napr. Sie. a Nok., pokial idu aj vybrate aplikacie na oboch.
Podtym je construktor tam date cestu: \MultiME\mm.jar
Ak si chcete zmenit ikonu vyslednej aplikacie musi mat priponu .png a zmenite ju tak, ze kliknete na tlacitko ... pod textom zmenit ikonu. Nazev je to ako to uvidi vas mobil a kam ulozit si date podla seba. Nastavte MIDP 2.0, manazer: obycejny scitat, prenos nie, CLDC 1.0 WMA 2.0.
Tlacitkom pridej pridate aplikacie a v aplikacii budu v takom poradi ako ich tam pridate.
Potom kliknete na tlacitko VYTVOR APLIKACI, vyskoci cierne okno a vy pockate kym nevypise nejake texty. Potom sa vam vytvory .jar aj . jad subor.

Vytvorenu aplikaciu spustite v telefone, a v nej bude zoznam aplikacii. Mozete akukolvek spustit a pootm minimalizovat a ist do ine za behu inych. Telefon sa tvari ze je spustena iba jedna. s40v3 su obmedzene cize ked si spustite vela aplikacii tak vam moze pri velkej zatazi heap pamate vyskocit hlaska out of memory.

http://www.edisk.sk/stahni/87186/MultiME.rar_3.79MB.html


29 úno 2008, 15:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 11 bře 2008, 23:11
Příspěvky: 16
Reputace: 0
Příspěvek 
zdravim je to celkem dobry ale neco mi nejde :) a to ze normalne to otevru tam bude aplikace KD spustim a dam minimalizovat toz se mi minimalizuje to je v poradku ale nemuzu se dostat s ty slozky kde mam KD jak by to melo jit tim kill ze?? ale kdyz to dam napise mi to chyba aplikace dam detaily a tam je napsano Null pointer java/lang/nullpointer exception co to znamena potreboval bych to vyresit dik za pomoc


16 bře 2008, 12:37
Profil ICQ YIM
Překladatel
Překladatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 lis 2007, 14:02
Příspěvky: 894
Model telefonu: MOBIL: Nokia 6300; OPERÁTOR: T-Mobile SK; DOPLNKY: Micro SD 2GB Kingston; LG Optimus Me P350 Android
Heslo k uploadům: space.ForumNO.net
Reputace: 3
Příspěvek 
Kill ti zavrie aplikaciu, nieje dobre zatvarat aplikaciu v menu aplikacie ale tim kill.
Minimalizacie funguje s podrzanim alebo v KD Playerovi stlacenim *.


Obrázek
Obrázek
Obrázek


16 bře 2008, 12:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 11 bře 2008, 23:11
Příspěvky: 16
Reputace: 0
Příspěvek 
si me asi nepochopil :) kdyz to KD minimalizuju tak sem porad v tom programu midle kde jsou aplikace a kde mam KD coz znamena ze mam program kdyz ho otevru tam tak je KD coz vubec nechapu a nemuzu nic delat abych se dostal pryc jedine ze to ukoncim a to ja nechci :) takze nevim jako asi mozna tohle nepochopis ale nevim jak to mam jinak napsat sam to nechapu :D


16 bře 2008, 14:13
Profil ICQ YIM
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 27 říj 2007, 13:42
Příspěvky: 80
Model telefonu: Nokia E51 + Nokia N900
Heslo k uploadům: Villik.cf.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Asi mysli to, ze se ti to minimalizuje zpet na ten vyber programu :wink:. Asi to ani jjinak nepude bratre :lol:. To je spis soft pro ty, kerym bezi jen jedna aplikace a vic jich nespusti. Mysim ze 6300 nedokaze minimalizovat aplikace


Nokia E51 fw 400.34.011 --- 4GB μSDHC Transcend --- creAtive EP-630 --- Nokia LD-4W GPS BT module --- Symbian^1 9.1 series 3rd
Nokia N900 fw 10.2010.19-1 --- 32GB version --- creAtive EP-630 --- integrated GPS module --- MAEMO 5


16 bře 2008, 14:26
Profil ICQ
Překladatel
Překladatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 lis 2007, 14:02
Příspěvky: 894
Model telefonu: MOBIL: Nokia 6300; OPERÁTOR: T-Mobile SK; DOPLNKY: Micro SD 2GB Kingston; LG Optimus Me P350 Android
Heslo k uploadům: space.ForumNO.net
Reputace: 3
Příspěvek 
MultiME je vytvorene na Multi Tasking.
Neminimalizujes si alikaciu ale mozes ma naraz spustene na N6300 cca 3.


Obrázek
Obrázek
Obrázek


16 bře 2008, 14:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 11 bře 2008, 23:11
Příspěvky: 16
Reputace: 0
Příspěvek 
aha uz chapu :D tak to je v hajzlu bratre :D


16 bře 2008, 21:18
Profil ICQ YIM
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 7 ] 
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Hledat v tomto tématu:
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net