Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je premda.sedlacek
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 24 zář 2018, 17:11


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 21 ] 
Hledat v tomto tématu:
 ImageExpo 
Autor Zpráva
Main Admin
Main Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2006, 12:00
Příspěvky: 2711
Model telefonu: Motorola Atrix 4G
ROM: Neutrino ROM v2.7
Reputace: 34
Příspěvek ImageExpo
ja sem z tohoto softu uplne unesen :P ... sice mi chvili trvalo nez sem prisel na to jak se pouziva a hlavne crackuje ale mam ho a funguje ... je to soft na to abyste pomoci usb kabelu, bluetootu, nebo protokolu tcp/ip mohli na pc videt to co se deje na vasem displeji!

Navod na instalaci:

:arrow: stahnout si tenhle soubor
mrtve


:arrow: pri rozbalovani pouzit heslo
vitis.ForumNO.net


25-05-2007 up na účet

:arrow: nainstalovat soft do pc ... soubor s priponou .exe :wink:

:arrow: na plose se vam objevi slozka s klienty do vaseho founu ... verzi je hafo (S60, S60 3rd, S80, S90 atd.)

:arrow: nainstalujte si spravneho klienta do founu :)

:arrow: jdete do xxxxxxImageExpolib (misto xxxxxx je cesta k programu) a tam prepiste soubor imageexpo_external.jar tim kterej je pribalenej v raru 0025

:arrow: spustte program na pc a klienta v mobilu ... v mobilu nastavte typ pripojeni ... po case by se to melo pripojit

jeste jsem chtel dodat ze je to cracknuty tak asi na 60% pac diky cracku zmizi jen dvou minutovy limit ... ale nefunguje ovladani mobilu pres pc ... pomoci tohoto softu jdou i natacet videa a delat screeny ... musite si spravne nastavit bitovou hloubku barev :wink:


Obrázek
Obrázek
Šuplíkové zásoby: Nokia N95 8GB, N70 a 3330


Naposledy upravil Jeryk dne 02 led 2010, 16:12, celkově upraveno 2

Presunuté.



23 úno 2007, 17:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
jdu to sosnout a běda ti jestli to nepojede.. :P


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


24 úno 2007, 02:14
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2006, 19:11
Příspěvky: 28
Reputace: 0
Příspěvek majkle mas smulu
Alespon mě to na mé E50 hazí hlašku vadny jar či něco podobného.
No a bez klienta v mobilu nema cenu instalovat soft do PC .
:evil: :evil: :evil:


I Cimrman by používal Nokii E50 jako já.


<a href="http://www.asms.cz"><img src="http://www.asms.cz/sms-zdarma-ico.jpg" alt="Sms zdarma na vodafone" /></a>


24 úno 2007, 02:46
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
joudo - přečti si znova ten návod...
ten jar nahradíš po nainstalování softu do kompu a po nainstalování jsou v tom softu klienti a ten dáváš do mobilu... ;)


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


24 úno 2007, 02:50
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 16 srp 2006, 18:34
Příspěvky: 394
Model telefonu: N97+5320XM+LD-3W
Heslo k uploadům: Alfator007.ForumNo.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Panove a neni lepsi reseni Remote S60?Na monitoru PC vidis primo,co se deje na displeji a pres klavesnicu PC muzes founa vzdalene ovladat.Jedina mala nevyhoda je,ze je foun malinko pomalejsi,nez jste zvykli ale jinak tezce pouzitelny.Do PC se nainstaluje aplikace a do telefonu agent.Spojeni probiha jak prez modrozub,tak pres kabel.Mam to odskouseny na N70 a chodi to bez problemu a sveho casu jsem to taky testoval na Nokii3650 a taky to chodilo dobre a vyhoda je,ze to umi snimat skreeny plochy displeje a ukladat je jak do jpg,tak do bmp.Jestli je zajem,muzu upnout nejnovejsi verzi vcetne leku,pokud tu teda uz nekde neni,ale myslim ze jsem to tu nikde nevidel.

CBS


N97+NOKIA5320XM+LD-3W
N97 White cfw 21.0.45 v4.0F by FeReT


24 úno 2007, 21:44
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
sem s tím...


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


24 úno 2007, 21:47
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 16 srp 2006, 18:34
Příspěvky: 394
Model telefonu: N97+5320XM+LD-3W
Heslo k uploadům: Alfator007.ForumNo.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Je to tady,staci pouzit kouzelne tlacitko,,Hledat"!!!!!!!

http://www.forumno.net/viewtopic.php?t=259


N97+NOKIA5320XM+LD-3W
N97 White cfw 21.0.45 v4.0F by FeReT


24 úno 2007, 21:49
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
a bude to chodit i pro třetí generaci? o tom tu je taky tak trochu řeč...


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


24 úno 2007, 21:51
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 16 srp 2006, 18:34
Příspěvky: 394
Model telefonu: N97+5320XM+LD-3W
Heslo k uploadům: Alfator007.ForumNo.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Tak to netusim,nemam to jak odskouset,ale pisu tam,ze to chodi na N70 a taky Nokii3650.Skusim zapatrat po netu a kdyztak dam vedet.


N97+NOKIA5320XM+LD-3W
N97 White cfw 21.0.45 v4.0F by FeReT


24 úno 2007, 21:56
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
přinejhorším sem upni clienty do mobilů a já zkusím jestli se nějakej chytí a kdyžtak pak i ten soft... ;)


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


24 úno 2007, 21:59
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 16 srp 2006, 18:34
Příspěvky: 394
Model telefonu: N97+5320XM+LD-3W
Heslo k uploadům: Alfator007.ForumNo.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Tak jsem to trochu zaktualizoval,tak se na to mrkni jestli ti to pomuze,ale je to bohuzel v ang.tak si to budes muset prelozit,ja umim jen rusky.
http://www.forumno.net/viewtopic.php?p=12922#12922

CBS


N97+NOKIA5320XM+LD-3W
N97 White cfw 21.0.45 v4.0F by FeReT


24 úno 2007, 22:31
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
juknu na to, ale nevím kdy.... :(
každopádně diky moc...


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


25 úno 2007, 00:20
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 16 srp 2006, 18:34
Příspěvky: 394
Model telefonu: N97+5320XM+LD-3W
Heslo k uploadům: Alfator007.ForumNo.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Je tam i novejsi verze,uplne dole,tak to kdyztak nekdo skuste,mne to na N70 chodi spolehlive a i rychleji :D


N97+NOKIA5320XM+LD-3W
N97 White cfw 21.0.45 v4.0F by FeReT


25 úno 2007, 21:36
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
o který verzi teď mluvíš?


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


25 úno 2007, 22:01
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2006, 19:11
Příspěvky: 28
Reputace: 0
Příspěvek 
Citace:
joudo - přečti si znova ten návod...

Jejda jsem to ale pako. Sory za poplašnou zprávu. :P


I Cimrman by používal Nokii E50 jako já.


<a href="http://www.asms.cz"><img src="http://www.asms.cz/sms-zdarma-ico.jpg" alt="Sms zdarma na vodafone" /></a>


26 úno 2007, 04:54
Profil
Main Admin
Main Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2006, 12:00
Příspěvky: 2711
Model telefonu: Motorola Atrix 4G
ROM: Neutrino ROM v2.7
Reputace: 34
Příspěvek 
no ja nevim jak tam ale tady muzete i natacet video :D


Obrázek
Obrázek
Šuplíkové zásoby: Nokia N95 8GB, N70 a 3330


26 úno 2007, 13:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 16 srp 2006, 18:34
Příspěvky: 394
Model telefonu: N97+5320XM+LD-3W
Heslo k uploadům: Alfator007.ForumNo.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Remote S60 umi natacet taky video!Rozumi se tim ze se ti do pc nataci avi soubor co delas s telefonem pres pc.Takze to co se deje na displeji founu!Ta nova verze 2.68 je v tom prispevku uplne dole!Nechtel jsem to mazat!


N97+NOKIA5320XM+LD-3W
N97 White cfw 21.0.45 v4.0F by FeReT


26 úno 2007, 20:51
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
já jsem asi fakt blbej ale nevím v jakym příspěvku dole... :(
kdyžtak link pls...


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


26 úno 2007, 21:15
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 16 srp 2006, 18:34
Příspěvky: 394
Model telefonu: N97+5320XM+LD-3W
Heslo k uploadům: Alfator007.ForumNo.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Na teto strance sroluj uplne dolu,je tam aktualni stranka!!!!!

http://www.forumno.net/viewtopic.php?t=259


N97+NOKIA5320XM+LD-3W
N97 White cfw 21.0.45 v4.0F by FeReT


27 úno 2007, 16:03
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 05 lis 2006, 23:14
Příspěvky: 1792
Reputace: 0
Příspěvek 
to vypadá moc pěkně.. kdyžtak kdyby ten obrázek byl fous větší, tak by to bylo fajn, jinak je škoda že to neumí ty 3rd symbiany nebo jsem se přehlídl?


E51 FW:100.34.20 + 1GB; 5500 FW: 04.60 a 6310i FW:7.00

Piště mi na ICiQa prosím... ne PM.. dík
Obrázek
Obrázek
<IMG SRC="http://www.forumno.net/sigs/sig.php?id=326">


27 úno 2007, 16:25
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 27 lis 2007, 17:19
Příspěvky: 350
Reputace: 0
Příspěvek 
Do toho imageexpa by se mi hodil 6630 skin :)


1. porušenie pravidiel podpisovej politiky. tomopk


24 pro 2007, 10:16
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 21 ] 
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Hledat v tomto tématu:
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net