Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je premda.sedlacek
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 16 říj 2018, 16:12


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 22 bře 2008, 17:53
Příspěvky: 65
Model telefonu: N 5800 XM
Reputace: 0
Příspěvek 
S Jimmem jsou někdy problémy. Hlavně, že už nejedeš přes wap :-)


Nokia 5800 XpressMusic a nesmrtelná teta 6310i


22 dub 2008, 17:46
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 03 kvě 2008, 12:34
Příspěvky: 83
Model telefonu: nokia 5800XM fw 50.0.005
Heslo k uploadům: petan015.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek nastaveni jimma
takze po precteni prispevku sem moc nezmoudrel tak mohl by nekdo napsat vsechno nastaveni (pristupovy bod ci jak to je,pripojeni wap nebo internet a aby to zralo co nejmene )
mam nokii6300 T-mobile CZ a kreditt
dekuji za pomoc


10 kvě 2008, 18:14
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 22 bře 2008, 17:53
Příspěvky: 65
Model telefonu: N 5800 XM
Reputace: 0
Příspěvek 
A co takhle trochu zagooglovat??? Jo a nerad bych kecal, ale myslím, že u T-mobile se minimalne uctuje po 5 kB. Tak bacha na to, az budes treba odesilat sms do pres GPRS. Ale i tak by to melo byt levnejsi. Tady máš tu 6300:
http://www.jabber.cz/wiki/Nastaven%C3%AD_mobiln%C3%ADho_telefonu#6300


Nokia 5800 XpressMusic a nesmrtelná teta 6310i


11 kvě 2008, 08:15
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 17 srp 2007, 09:36
Příspěvky: 8
Reputace: 0
Příspěvek 
Zdarec ALL. Neviem ako Vám ale mne nejde Jimm už niekolko dní, a pritom som nič nemenil v nastaveniach, stale ked sa chce prihlasit tak to vracia, skusa a skusa ale nič, toto sa mi občas stávalo ale len ked aj klasicke icq čo mám v PC blblo, ale to teraz ide ale cez Jimma nie :( . Má niekto podobny problem ? Mam Nokia 6233, tmobile. Dikes za každu radu.


Nokia 6233 + 2GB MicroSD Kingston


15 kvě 2008, 21:40
Profil
Překladatel
Překladatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 lis 2007, 14:02
Příspěvky: 894
Model telefonu: MOBIL: Nokia 6300; OPERÁTOR: T-Mobile SK; DOPLNKY: Micro SD 2GB Kingston; LG Optimus Me P350 Android
Heslo k uploadům: space.ForumNO.net
Reputace: 3
Příspěvek 
Jimm nejde 4. den. Uz ma dost se.re, vzdy mal vypadky na par minut. Nejde na se, nok, sie,.... nikde. Teda ide, ale iba ked sa snazis prihlasit cca 5 min. Dost ma to stve. A nejde to len na uzemi slovenska som zistil.


Obrázek
Obrázek
Obrázek


16 kvě 2008, 12:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 02 říj 2008, 05:29
Příspěvky: 7
Model telefonu: nokia 500 + E51
Reputace: 0
Příspěvek 
a malo by to fungovat aj pri pripojeni cez wifi ?? pretoze ja sa napajam na net cez wifi ale jimm sa mi nerozbehne ani za boha


15 říj 2008, 07:44
Profil ICQ
Překladatel
Překladatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 lis 2007, 14:02
Příspěvky: 894
Model telefonu: MOBIL: Nokia 6300; OPERÁTOR: T-Mobile SK; DOPLNKY: Micro SD 2GB Kingston; LG Optimus Me P350 Android
Heslo k uploadům: space.ForumNO.net
Reputace: 3
Příspěvek 
Jimm by samozrejme mal ist aj cez wifinu


Obrázek
Obrázek
Obrázek


16 říj 2008, 10:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 zář 2008, 17:31
Příspěvky: 4
Model telefonu: N6300
Reputace: 0
Příspěvek Sending client ID
Ze zacatku mi sel Jimm v poradku. Nic jsem s nim nedelal a najednou mam problem s pripojenim. Vzdy se mi to zasekne na hlasce "sending client ID" , a pak se to zkousi prihlasit na jinej server, ale porad to samy. Dekuju za kazdou radu.

PS: Mam N6300 a operatora O2 jestli to pomuze.


17 říj 2008, 17:32
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 22 lis 2008, 15:26
Příspěvky: 1
Reputace: 0
Příspěvek 
no ja si pred pasr dny stahnul JIMMA .. jenze pise mi to chybu 118 a potom 121
telefon mam SE k770i reknete mi prosim nekdo co presne musim udelat proto aby mi to slo .. uz mam cislo a heslo napsany tam ..


22 lis 2008, 15:43
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2007, 13:39
Příspěvky: 83
Model telefonu: N6234,N3510i
Heslo k uploadům: Taron.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Ahoj... poradí mi prosím někdo, jak nastavit N6234 na funkční připojení? Mám teď aktivovaný ten gratis net od Vodafonu na půl roku a chtěl jsem to vyzkoušet. Vše podle návodu mám správně, háže mi to ale chybu:

"Nemám odpověď od serveru (#118.0)"
Jak mám tento problém řešit? Předem díky za odpověď.


Taron alias Mr.T {BJ}

Obrázek


22 lis 2008, 21:30
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 29 bře 2008, 03:18
Příspěvky: 17
Reputace: 0
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
Moc prosím, už jsem vyzkoučel 4 verze a vždy mi to píše tot. "error_118"....................."Nemám odpoveď od serveru"


04 pro 2008, 17:38
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 02 pro 2008, 18:19
Příspěvky: 2
Model telefonu: Nokia 6300
Heslo k uploadům: muez.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
zkoušel jsem už asi tři verze jimma a pokaždý se mi to zastaví u načítávání serveru(login.icq.com,nebo jakýkoliv jiný)..prolez sem celý fórum, ale odpověď na problém tohohle typu tu není..nemohli byste mi s tim pomoct??..mám N6300, Vodafone na 6 měsíců zdarma..třeba opera fakčí úplně v pohodě..


05 pro 2008, 13:33
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 07 čer 2008, 18:00
Příspěvky: 133
Model telefonu: Nokia 5310 XM
Heslo k uploadům: Johny1994.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
Pro ty z Vas kterym to nejde :

Mate v nastaveni zaskrtnuto stinove pripojeni? Pokud ne tak si ho zaskrtnete jinak Vam to nepojede ;)

Nevim presne kterou hlasku mi to hazelo ale kdyz jsem zaskrtl " Stinove pripojeni " tak uz mi to vpohode jelo :)


Alcatel One Touch / Siemens C55 / Sony Ericsson k700i / Nokia 5310 XM

Obrázek
Obrázek


11 led 2009, 10:10
Profil
Překladatel
Překladatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 lis 2007, 14:02
Příspěvky: 894
Model telefonu: MOBIL: Nokia 6300; OPERÁTOR: T-Mobile SK; DOPLNKY: Micro SD 2GB Kingston; LG Optimus Me P350 Android
Heslo k uploadům: space.ForumNO.net
Reputace: 3
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
To je stara znama vec.
Inac nastavenia siete v aplikacii jimm a nastavenia internetu pre slovenskych uzivatelov najdete tu:
http://www.spacemobil.tym.sk/?page_id=507

Spracoval som navod ako nastavit jimma a konfiguraciu na telefonoch Nokia :)


Obrázek
Obrázek
Obrázek


11 led 2009, 16:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 26 říj 2008, 17:48
Příspěvky: 76
Model telefonu: LG P500
Heslo k uploadům: pinkieForumNO.net.
Reputace: 1
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
stava se vam ze kdyz jste na jimmovi tak se vam vypne internet?


Every time somebody ask me what is my favorite movie or my favorite song, suddenly, I forget every song or movie I´ve seen in my f*cking life...


17 bře 2009, 17:51
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 27 led 2009, 15:53
Příspěvky: 66
Model telefonu: N95 8GB
Heslo k uploadům: pyrotechnick.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
u mna je to takto :) mam nokiu 6220c a ked sa pripajam furt mi to pise : "povolit aby app. jimm pouzila siet a poslala alebo prijala data ?" davam furt ano.. :) ale pripoji sa mi to az asi tak na 15-25 krat... ked prihlasuje tak mi dole pise ip(na nej to nejde nikdy) a az ked tam napise login.icq.com tak tam je 25% sanca ze ma pripoji :D bud to zamrzne na changing server abo sending cookies :D ked to je na checking rooster som za vodou :D potom uz len nacita status a spravy a ficim :D a mam T-mobile a w´n´w giga :) tak jake by som si mal dat nastavenia aby mi to slo hned ak je to vobec realne ? :D


17 kvě 2009, 13:23
Profil
Překladatel
Překladatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 lis 2007, 14:02
Příspěvky: 894
Model telefonu: MOBIL: Nokia 6300; OPERÁTOR: T-Mobile SK; DOPLNKY: Micro SD 2GB Kingston; LG Optimus Me P350 Android
Heslo k uploadům: space.ForumNO.net
Reputace: 3
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
No, da sa pomoct :)
Vsade je mozne normalne rozbehat jimm :)
http://www.spacemobil.tym.sk/?page_id=574

Vidim ze mas T-Mobile SK tak pozri ten link...
Mas na tej stranke vsetko co treba na rozbehanie jimma vratane toho ze potrebujes 3.9€, oplati sa ti to, usetris data pri nepodarenych prihlaseniach a vieme ze pri prihlaseni je najvasci prenos dat.


Obrázek
Obrázek
Obrázek


19 kvě 2009, 18:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 26 led 2008, 18:56
Příspěvky: 9
Reputace: 0
Příspěvek Re: Jimm - Nastavenia + Chybove hlasenia
Zdravím, snažím se už několik dní nastavit na mladý telefonu Jimma.
Má továrně T-Mobila 6300, ale dal jsem ho na flash, aby tam dali originální OS. Má O2. Nastavil jsem přístupový bod jak přes nastavovací sms tak i ručně podle stránek O2 (Nastavení WAPu GPRS). Pročítal jsem si zdejší témata o Jimmu ale nic mi nepomohlo. Mám to nastavený podle zdejšího návodu a když nechám nezaškrtlý stínový připojení tak se mi začne načítat ICQ, ale skončí to na chybě 118. Když zaškrtnu stínový připojení tak se telefon zakousne, než červeným čudlíkem vypnu GPRS, anebo když ho nechám chvíli bejt tak tak za 5min napíše "Array Index Out Of Bounds java/lang/ArrayIndexOutBoundsException 0>=0"

Už si s tim fakt nevím rady a docela by mi pomohlo kdybych to zprovoznil, abych neměl tak velké účty za sms :x


08 úno 2011, 20:32
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net