Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je spenatcz
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 19 čer 2019, 19:05


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 135 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Návod a softy pro změnu product code 
Autor Zpráva
Main Admin
Main Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2006, 12:00
Příspěvky: 2711
Model telefonu: Motorola Atrix 4G
ROM: Neutrino ROM v2.7
Reputace: 34
Příspěvek Návod a softy pro změnu product code
NSS
http://www.edisk.cz/stahni/19708/PDC.rar_3.47MB.html


Heslo
vitis.ForumNO.net


Aktuální verzi NSS stahujte na ... je nutná pro nové modely
http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2


Tak tady jak na to
Stáhněte si z vrchu program NSS a program Copie de gsm-magic
Nainstaluje NSS ( při instalaci si budete vybírat co chcete instalovat tak nechte hned to první mělo by to bejt default ) nainstalujte spusťte a postupujte podle bodů na obrazku a v bode 4 spustťe program Copie de gsm-magic a dejte Enable pak napiste Product Key kterej ste si vybrali zde no a pokracujte podle bodu na obrazku
Obrázek

Pak si stáhněte NSU ( pokud ho máte tak ho nestahujte :wink: )
ten spustťe... občas se stane že zlobí... tak si dejte PC Suite pak Správce Spojení a všechno připojeni odškrtněte pak s odpojeným telefonem spustťe NSU.. když se nerozbehne bežte do správce úloh ( CTRL+ALT+DELETE ) a povypínejte proces/y "nsl_host_process.exe" a když ani to nepomůže tak resetněte PC ... ale vždycky je lepší ho zapínat s odpojeným telefonem
no a pak klasika update jak ho znate...

Hlavne si udelejte zalohu az to budete mit hotovy obnovte zalohu a zmente si zase podle obrazku zpet product key jakej mate napsanej pod baterkou.... to ma podle me vyhodu kdyby uz to neslo nejakym zpusobem zase zmenit nebo prestalo fungovat nebo napriklad kvuli reklamaci
No a ted mate hotovo telefonek pekne cistej nebrandovanej a hezky cesky s nejnovejsim firmwarem

Podle tohoto návodu sem updatoval já svou N70 a je to všecko v cajku :P

toto co čtete je upravená verze návodu ( původně pouze pro N70 ) od usera kakacheck ze SF a tímto mu děkuji


Obrázek
Obrázek
Šuplíkové zásoby: Nokia N95 8GB, N70 a 3330


Naposledy upravil vitis dne 12 lis 2008, 20:14, celkově upraveno 2



16 čer 2007, 20:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 09 srp 2007, 13:37
Příspěvky: 136
Model telefonu: N900
Heslo k uploadům: Killerman.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
No... tak u me zadna zmena. Nevim, cim to muze byt.

:cba:


N70 is dead.
Long live the N900!


31 srp 2007, 17:17
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 27 čer 2007, 00:30
Příspěvky: 198
Model telefonu: SAMSUNG Galaxy S2 (i9100) Noble Black ; iPhone 3G 8GB NonJB + Koss The Plug
Heslo k uploadům: sir.ed.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Podobný návod jsem již zde v sekci Firmware uváděl :wink: u mě to proběhlo naprosto v pořádku... ke změně k PC došlo... následný update proběhl v pořádku..


Obrázek
. . . usilovně na podpisu pracuji Obrázek


31 srp 2007, 21:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Main Admin
Main Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2006, 12:00
Příspěvky: 2711
Model telefonu: Motorola Atrix 4G
ROM: Neutrino ROM v2.7
Reputace: 34
Příspěvek 
Nevím, čím to může být, já to dělal takhle a vyšlo mi to ... teď už mi vůbec nefunguje PCsuite, takže nevím.


Obrázek
Obrázek
Šuplíkové zásoby: Nokia N95 8GB, N70 a 3330


01 zář 2007, 07:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 06 úno 2007, 08:49
Příspěvky: 35
Reputace: 0
Příspěvek zmena product code
Cau, nasel jsem si kod, mam naistalovany vsechno podle navodu, ale nemuzu kod zmenit.. kdyz dam phone info a scan napise mi to error :( nevite, co s tim?


28 led 2008, 10:06
Profil
Grafik ForumNO
Grafik ForumNO
Uživatelský avatar
Registrován: 18 zář 2006, 10:59
Příspěvky: 1473
Model telefonu: Nokia N82 Black
Heslo k uploadům: niemand.ForumNO.net
Reputace: 93
Příspěvek 
Tak sem postupoval podle návodu, ale nejde mi nainstalovat novej firmware, ten NSU píše, že mám odpojenej mobil. :( Co s tim?


Ach můj bože, já jsem střízlivý! :roll:
Obrázek


15 úno 2008, 18:51
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Registrován: 13 črc 2007, 12:13
Příspěvky: 22
Reputace: 0
Příspěvek 
Pokud vám to v nss při skenování píše pořád error a už jste zkusili všechno jako já, tak odinstalujte pc suite, nokia connectivity cable, stahnete si nokia cleaner a aplikujte. Pak si stahnete pc suite verzi 6.84, cable connectivity 6.85, nainstalujte je a už jeďte podle návodu. Tenhle postup jsem našel na jiném fóru a hrozne mi pomohl, doufám že pomuze taky někomu jinemu.


17 dub 2008, 19:53
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 05 čer 2007, 19:15
Příspěvky: 86
Model telefonu: N79+4GB FW 31.002
Heslo k uploadům: Horror88.ForumNo.net
Reputace: 3
Příspěvek 
Takže když udělám tenhle postup tam budu mít možnost instalovat aktuální FW a když se na konec toho postupu napíše moje Imei resp to pod baterkou bude to v pořádku např kvůli reklamaci bude se ukazovat stále moje Imei. Díky


14 čer 2008, 14:11
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 11 úno 2008, 15:31
Příspěvky: 178
Model telefonu: n70
Heslo k uploadům: matkas.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
imei myslim nezmenis nicim tak ti asi ostane


První porušení pravidel podpisové politiky. rajtas


14 čer 2008, 18:21
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 25 čer 2007, 16:51
Příspěvky: 111
Model telefonu: NOKIA N95+2GB Kingston
Heslo k uploadům: VeeKey.ForumNO.net
Reputace: -1
Příspěvek 
ja sem dal scan a napsalo error, a pak sem dal znova a porad pise skan to je divny :(


01 črc 2008, 16:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Maximální uživatel
Maximální uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 13 kvě 2007, 16:24
Příspěvky: 2590
Model telefonu: Nokia N95
Heslo k uploadům: Kotvic.ForumNO.net
Reputace: 60
Příspěvek 
Musíš si stáhnout poslední verzi, která se umí vypořádat se změnami v nejnovějším ovladači pro datový kabel od Nokie. Pak bude všechno fungovat přesně jako podle tohoto návodu.

Najdeš jí na stránkách výrobce:
http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2


NOKIA N95 BROWN FW 31.0.017 + 8GB SanDisk
Siemens SX1 FW 15 CZ + 64MB Nokia MMC
Obrázek


01 črc 2008, 18:40
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 25 čer 2007, 16:51
Příspěvky: 111
Model telefonu: NOKIA N95+2GB Kingston
Heslo k uploadům: VeeKey.ForumNO.net
Reputace: -1
Příspěvek 
Tak jse mi to povedlo, pomohlo zapnuti a vypnuti telefonu a to jsem zmenil product code ale pak naskocila chyba ze nemuze NSU identifikovat zarizeni a tak sem premejlel cim to muze bejt a tak jsem zapnul a vypnul foun a slo to jako po masle, tak mam N70 ME :)


01 črc 2008, 18:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar
Registrován: 23 črc 2008, 08:01
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Tak jsem stáhnul nejnovější verzi NSS. Nainstaloval a pořád to hází error když dám scan. Nevím co s tím. :o

Ještě pro pořádek: Mám N5500 + originál USB kabel CA-53.

EDIT:

Už to mám! 8) Je třeba stáhnout tenhle starší Nokia cable driver
http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Connectivity_Cable_Driver_rel_6_85_10_0_eng.msi


potom odinstalovat stávající a naistalovat výše uvedený. Po restaru PC už funguje bez problému.

PS: Omlouvám se za zmatky, co dělám. :oops:


24 črc 2008, 07:30
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 28 bře 2007, 16:45
Příspěvky: 56
Reputace: 0
Příspěvek 
Mel jsem podobny problem...vyresil jsem ho takhle, uz jsem to tady jednou psal takze cituji
Citace:

Takze uz jsem to vyresil je to presne jak pise kotvic nss je nekomopatibilni s pc suite...Reseni je zde: Pokud mate pc suite starsi jak 6.83 tak ho odinstalujte a pouzijte pc suite cleaner, pokud mate novejsi staci odinstalovat a v pridat nebo odebrat programy odebrat vsechny programy co souvisi s pc suitem jako napr.: Nokia conectivi cable atd...nainstalovat pc suite 6.84, potom nainstalovat NSS prepsat code nainstalovat NSU a updatou...no a pak to samy kdyz chcete prepsat code zpatky...tak a je to trvalo mi to dva dny, ale hodne mi pomohla komunikace s vic forama...Jinak takovy rady jako mej to v offline rezimu jsou primo na prd...

snad to pomuze...


cau


24 črc 2008, 08:01
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Registrován: 22 črc 2008, 10:51
Příspěvky: 5
Reputace: 0
Příspěvek 
me to funguje uplne bezproblemove uz tam mam cz tak je to uplne nej mam rad tohle forum:-* :Dzatim zdarec


10 srp 2008, 21:13
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar
Registrován: 23 črc 2008, 08:01
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Jeste mam takovou malou otazku. Jde preinstalovanim firmware odstranit blokaci telefonu???


Total pips in 2008: +950


30 srp 2008, 11:14
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 08 srp 2008, 01:14
Příspěvky: 314
Model telefonu: N5630XM 013.009 h4ck3d
Heslo k uploadům: SDL.ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek OMG
Zajímala by mě jedna věc. V X-Plore, se mi zobrazují 4 "mechaniky" a sice: C, D, E a Z. Zajímalo by mě, kde je nainstalován firmware. Podle mě se instaluje do mechaniky Z (má kapacitu kolem 56MB a velikost firmware je také kolem této hodnoty). Jenže podle informací, které jsem získal díky brouzdání po netu, je mechanika "Z" typu ROM. A podle toho co vím, jsou ROM mechaniky nepřepisovatelné, ovšem pokud nejsou typu FLASH-ROM. Jenže to opět nedává smysl, protože by se v "Z" normálně daly mazat a přidávat soubory. Mám v tom zmatek :D. Je tu teda někdo, kdo by mi tuhle problematiku mohl vysvětlit? Díky.

edit:
No, mám N70 od Vodafonu, příšerně mě tam rozčilovali ty hovadiny, co si tam nacpali(téma, spořič, odkazy v "Jdi na" apod.) Chtěl jsem si teda změnit FW na N70 ME. Změnil jsem si teda PC (díky za návod[K+] a doplnění informace o nutnosti nainstalovat starší ovladač[K+]), zapl jsem NSU a dal aktualizovat... Všechno proběhlo bez problému, dokonce mi funguje i Nokia PC Suite :D . Díky moc :)


17 zář 2008, 19:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 17 zář 2008, 21:57
Příspěvky: 4
Reputace: 0
Příspěvek 
zdar lidi,kdyz potrebuju aktualizovat firmware abych tam mel cestinu, dle tohoto navodu, ale mam tam nejnovejsi firmware takze mi to rika ze zadne aktualizace nejsou k dispozici, tak jake je reseni? diky


19 zář 2008, 09:50
Profil ICQ
Příspěvek 
To není problém len si preinštaluješ fw ale musíš si zmeniť procuct code(návod hore)


19 zář 2008, 11:58
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2007, 12:36
Příspěvky: 128
Model telefonu: 5230 & 7610
Heslo k uploadům: CreAtive_34.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Mám jeden bláznivý nápad, co kdybych u své 5300 změnil p.code např. na 5310 a updatnul firmware? co by se stalo, měl bych 5310? nebo nefunkční cihlu? :D nebo by no NSU nepobral?


| Nokia 5230 red (C6 fw 21) | 16GB | Porta Pro black | zadní kryt se stylusem :P | silikonové pouzdro |
Obrázek


24 zář 2008, 16:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 02 bře 2007, 15:59
Příspěvky: 1703
Model telefonu: N810
Heslo k uploadům: Alien.ForumNO.net
Reputace: 23
Příspěvek 
zkusit to mužeš, ale nejspíš odejdeš s brickem :-D


24 zář 2008, 16:35
Profil ICQ
Příspěvek 
pochybujem že sa to bude dať, NSU rozpozná tvoj mobil ako 5300 ale keď zisti že je iný product code tak ti vyhodí nejaký error :)


24 zář 2008, 20:06
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 22 kvě 2008, 17:41
Příspěvky: 170
Model telefonu: Nokia 5800 XpressMusic Black + 8 GB
Heslo k uploadům: IMI.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
tak ja kdyz dam 03 scan tak me to pise Scan product Error


25 zář 2008, 14:41
Profil
Main Admin
Main Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 26 pro 2006, 12:00
Příspěvky: 2711
Model telefonu: Motorola Atrix 4G
ROM: Neutrino ROM v2.7
Reputace: 34
Příspěvek 
Myslím že pomáhá nainstalovat starší ovladač ke kabelu :)


Obrázek
Obrázek
Šuplíkové zásoby: Nokia N95 8GB, N70 a 3330


25 zář 2008, 14:55
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 22 kvě 2008, 17:41
Příspěvky: 170
Model telefonu: Nokia 5800 XpressMusic Black + 8 GB
Heslo k uploadům: IMI.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
jo skusim to ale nevim jeslti je nekde ke sehnani ale mas pravdu protoze kdyz nainstaluju Nokia Softwar updater tak si to nainstaluje jakysi kabel a pak to pripojim ale nefunguje to tak musim ten cabel odinstalovat a uz ti jde jedeme to pres cabel Nokia flashing cabel drive
EDIT tak me to nejde kdy dam scan pise to error ani tam nevidiv v te tabulce to version phone a IMEI nic :cry:


25 zář 2008, 15:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 135 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net