Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je spenatcz
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 19 čer 2019, 20:01


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Aktualizace firmware telefonu 
Autor Zpráva
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 04 črc 2007, 18:37
Příspěvky: 3973
Model telefonu: Galaxy S III
Heslo k uploadům: martink52.ForumNO.net
Reputace: 320
Příspěvek 
Odpověď už jsem ti napsal o 3 příspěvky výše.


30 říj 2007, 15:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Jsem zacatecnik, tak mi to trosku priblizte prosim. Nebo odkaz mi dejte.


30 říj 2007, 15:17
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 04 črc 2007, 18:37
Příspěvky: 3973
Model telefonu: Galaxy S III
Heslo k uploadům: martink52.ForumNO.net
Reputace: 320
Příspěvek 
Hele ty začátečníku, odkaz jsem ti dal na předchozí stránce třetí příspěvek odspodu !!!!!!!!


30 říj 2007, 15:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Jo diky, uz jsem to taky nasel, stahuju ten software, ma to 15mb a ten telefon je od vodafonu, tak jsem bral ten kod, co si tam napsal. Vyzkousim to a napisu. Zatim diky.

:cba:


30 říj 2007, 15:23
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Nevim, cim to je, zase tma, ta cestina neni. Nevite, co delam spatne?


30 říj 2007, 15:42
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 04 črc 2007, 18:37
Příspěvky: 3973
Model telefonu: Galaxy S III
Heslo k uploadům: martink52.ForumNO.net
Reputace: 320
Příspěvek 
Jestli jsi už změnil product code, tak teď přehraj firmware znova a čeština by tam po přehrání měla být.


Obrázek


30 říj 2007, 16:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Product code mam prepsany na ten vodafonsky, ale updater mi pise, ze v telefonu mam novejsi verzi, tak nevim co s tim, nejde nejak telefon naformatovat?? A stahnout ten fimware znova?? Ten product code jsem zmenil v NSS. Diky za snahu mi pomoci, dnesni noc asi nepreziju, kdyz ta cestina tam nebude :(


30 říj 2007, 16:37
Profil
Maximální uživatel
Maximální uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 13 kvě 2007, 16:24
Příspěvky: 2590
Model telefonu: Nokia N95
Heslo k uploadům: Kotvic.ForumNO.net
Reputace: 60
Příspěvek 
Tak použij jiný product code, protože FW pro operátory mívá zpoždění oproti standartním telefonům... Sice nebudeš mít vodafone FW, ale na druhou stranu budeš mít v telefonu novější a bez reklam :wink:


NOKIA N95 BROWN FW 31.0.017 + 8GB SanDisk
Siemens SX1 FW 15 CZ + 64MB Nokia MMC
Obrázek


30 říj 2007, 16:42
Profil
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 07 říj 2007, 20:50
Příspěvky: 1327
Model telefonu: N8, N95
Heslo k uploadům: cyberpank.ForumNO.net
Reputace: 4
Příspěvek 
Omg, zaskrtni, ze chces opravdu prehrat FW a mas to :X je to zakladni anglictina, tak to by si mohl zvladnout ne ...


30 říj 2007, 16:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Kde sezenu nejaky jiny product code?


30 říj 2007, 16:43
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Kdybych tam videl "prehrat novejsi FW", tak bych to zaskrknul, nevim jaky soft pouzivas, ale me to tam nikde nedalo takovou nabidku.


30 říj 2007, 16:46
Profil
Maximální uživatel
Maximální uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 13 kvě 2007, 16:24
Příspěvky: 2590
Model telefonu: Nokia N95
Heslo k uploadům: Kotvic.ForumNO.net
Reputace: 60
Příspěvek 
Na 4. straně tohoto toppicu ne stejném místě jako ten pro vodafone :wink: Pokud sis nevšiml, tak jsou tam uvedeny asi 3 (každá barva má jiný, každý operátor má jiný....)


NOKIA N95 BROWN FW 31.0.017 + 8GB SanDisk
Siemens SX1 FW 15 CZ + 64MB Nokia MMC
Obrázek


30 říj 2007, 16:47
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Fakt se omlouvam, ze vam tady predvadim profesionalniho amatera, ale diky, ze mi pomahate.


30 říj 2007, 16:50
Profil
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 14 čer 2007, 19:41
Příspěvky: 1118
Model telefonu: Nokia N73 Music Edition
Heslo k uploadům: teplice.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Moderátoři rádi pomohou. To, že ti nekteří uživatelé dávají K- za to, že to nezvládáš a jsi začátečník, tak toho si nevšímej, je to jejich vrozená demence.


O telefonním čísle svého spolužáka si Vašek zapamatoval jen to, že je devítimístné, začíná dvojčíslím 23, neobsahuje žádné dvě stejné číslice a je dělitelné pětadvaceti. Určete, kolik telefonních čísel připadá v úvahu.


30 říj 2007, 17:02
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 30 říj 2007, 14:31
Příspěvky: 10
Reputace: 0
Příspěvek 
Diky moc, zachranili jste moji kuzi. Uz to funguje a jsem moc rad, ze jste mi pomolhli vsichni. :lol:


30 říj 2007, 17:24
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 04 črc 2007, 18:37
Příspěvky: 3973
Model telefonu: Galaxy S III
Heslo k uploadům: martink52.ForumNO.net
Reputace: 320
Příspěvek 
Taky jsme radi pomohli a těch k- si fakt nevšímej.

EDiT by Kotvic 30.10.07: Není zač, jsem rád, že jsi rád...
(Chtěl jsem to napsat sám, ale nechci tu moc spamovat, snad to v tomto příspěvku nevadí)



NEVADÍ NEVADÍ NEVADÍ :evil: :lol: :lol: :lol:


30 říj 2007, 17:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 17 led 2008, 15:46
Příspěvky: 233
Model telefonu: 5800XM
Heslo k uploadům: porek.ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek Re: Aktualizace softu
Cus, chtel sem si aktualizovat software na me 5800XM ale nejak mi to nechce najit mobil. Z nokie sem stahnul ten programek k tomu aktivoval si rezim PC suite i normalni rezim. Ale nejde to

-- 06.11.09 18:45 --

jestli se nekomu podarilo aktualizovat software piste jak. diky


06 lis 2009, 17:45
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 24 zář 2008, 10:28
Příspěvky: 746
Model telefonu: E7 Belle Hacked
Reputace: 69
Příspěvek Re: Aktualizace softu
porek píše:
Ale nejde to


No už se to povedlo snad všem mimo tebe protože ti co měli problém ho popsali a dočkali se tak pomoci. I školák ví že se tu věštectví nedělá páč ty koule hold zlobí :wave: Až na to přídeš a popíšeš svůj problém tak ti třeba někdo poradí :idea:


Člověk se pořád učí
Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité!
Hry nejsou moje hobby. Díky některým uživatelům získávám silnou alergii na slovo přesně.


06 lis 2009, 19:45
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 17 led 2008, 15:46
Příspěvky: 233
Model telefonu: 5800XM
Heslo k uploadům: porek.ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek Re: Aktualizace softu
tak stahnul sem nokia soft updater. Hodim v normalni rezim a pripojim pres USB a dam pres PC suite, jenze dalsim krokem to hleda pripojeny pristroj a nejde ho porad najit. nevite cim to je?

-- 06.11.09 23:09 --

mozna to bude tim ze mam ceskou verzi ne?


06 lis 2009, 21:35
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 09 dub 2008, 23:53
Příspěvky: 8
Reputace: 0
Příspěvek Re: Aktualizace firmware telefonu
Ahoj, potřeboval bych prosím pomoct, koupil jsem si z nostalgie 6630 a rad bych preinstaloval jeji FW. Aktualni tam mam 3.45.113 a nejnovější je 6.03.08. Provedl sem restart, nainstaloval update instalator ale ten mi pri provadeni aktualizace softwaru hlasi :Pro vás pristroj nejsou k dispozici zadne dalsi aktualizace softwaru. Mohl by mi prosim nekdo poradit co s tim mam delat, kdyz vim ze evidentne dalsi fw existuje. ? Moc dekuji za pomoc.


29 srp 2010, 15:24
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 24 zář 2008, 10:28
Příspěvky: 746
Model telefonu: E7 Belle Hacked
Reputace: 69
Příspěvek Re: Aktualizace firmware telefonu
Zkus se podívat viewtopic.php?f=53&t=18510 ale vypadá to že je to teď všeobecná chyba.


Člověk se pořád učí
Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité!
Hry nejsou moje hobby. Díky některým uživatelům získávám silnou alergii na slovo přesně.


01 zář 2010, 06:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net