Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je spenatcz
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 17 zář 2019, 20:42


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 3 ] 
 C6 20.0.042 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 10 úno 2007, 17:47
Příspěvky: 73
Model telefonu: nokia C6
Reputace: 0
Příspěvek C6 20.0.042
zdravim, vcera jsem aktualizoval fw na tuhle verzi...vim ze mam ten telefon asi nejakej vosmelenej, protoze... kdyz zapinam a vypinam telefon mam tam animaci-myslim si nejakeho polskeho operatora, nastaveni netu jsem mel pro polsko, vsude polske zalozky.. jediny co se mi libi je, ze klavesnice mi zacla psat to co na ni opravdu je.. myslim znaky typu ")(:;-+" atd.. driv to psalo ceska pismena s diakritikou ale na klavesnici nebyly napsany takze jsem stejne nevedel kde co je.. minus je ze Z a Y jsou prohozeny oproti ceske klavesnici.. ale da se na to zvyknout.. (pokud vim, C6tky co se ted prodavaji u ceskyh operatoru uz ty pismenka s diakritikou na kalvesnici nakreslena maji) ..zustala mi tam cestina, nevim jak je to s product codama.. jestli je nejakej treba teda polskej ale firmware obsahuje i cestinu.. a za boha mi tam nejde zpet nastavit aby mi doma telefon preferoval pro pripojeni wifi a ne internet operatora.. nastaveni pro to na nic nereaguje, neda se tam nic nastavit..

chci se zeptat jestli novej firmware tohle udelal vsem, nepride mi to uplne normalni.. nejsem zadnej polak :D


prej ze mam podpis v rozporu s politikou.. ok..


30 pro 2010, 09:28
Profil ICQ
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 04 črc 2007, 18:37
Příspěvky: 3973
Model telefonu: Galaxy S III
Heslo k uploadům: martink52.ForumNO.net
Reputace: 320
Příspěvek Re: C6 20.0.042
Netuším jestli ti to udělal nový fw, ale možná by to spravil hack :P

Je tady - viewtopic.php?f=130&t=21545

edit/ tak sry, ale ten hack je pro verzi 41, takže by jsi si musel najít verzi 42


Obrázek


30 pro 2010, 09:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Admin
Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 24 lis 2006, 18:20
Příspěvky: 4308
Model telefonu: HTC Evolution 3D
ROM: STOCK
Reputace: 64
Příspěvek Re: C6 20.0.042
42 je jen maly dodatecek ke 41, ktery opravil par chybicek, vcetne rychlosti mobilu atd. Ano, polske telefony vetsinou maji v sobe cestinu. Proto bych pres navifirm a phoenix nahral firm primo pro cesky trh. Podle vseho co pises mas opravdu polaka :D...
Ne, neopravil to vsem, pouze tobe. Mam ceskou c6 a mam ceskou klavesnici. Nebudou to proto menit, abych misto tlacitka z mel y a opacne :D


Kritika je pro mě dar, díky kterému je budování výzva.
Jsem taky jenom člověk, nejsem tu věčně. Potřebuji chlastat a souložit.


30 pro 2010, 11:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 3 ] 
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net