Model telefonu: Nokia 5530, Nokia 16 GB, VF CZ
Heslo k uploadům: Je napravo pod příspěvkem --»
Reputace: 40
Re: Ha Ha
Neuškodil by nĕjaký bližší popis, pod názvem haha si tĕžko dovedu představit co je to za zvuk. Za upload posílám R+
Pokud nechcete být podobně vyprovozeni chovejte se slušně a respektujte pravidla
Model telefonu: Galaxy S III
Heslo k uploadům: martink52.ForumNO.net
Reputace: 320
Právě, že ten zvuk je haha. Bárt tam myslím je připoutaný k lampě, celý nahatý a ten se mu pořád směje stylem há há.
01 zář 2010, 18:23
akubik
Korektor + Moderátor
Jo, tak to už vím co je, tuším že se mu smĕje až do noci Ale to je právĕ ten popis, který mi tam chybĕl
Pokud nechcete být podobně vyprovozeni chovejte se slušně a respektujte pravidla
Model telefonu: HTC Evolution 3D
ROM: STOCK
Reputace: 64
Vždyť místo popisku přiložil pěkně video na youtube. Jak jsem si ho pustil, tak mi bylo jasné o co jde
Kritika je pro mě dar, díky kterému je budování výzva. Jsem taky jenom člověk, nejsem tu věčně. Potřebuji chlastat a souložit.
01 zář 2010, 18:51
akubik
Korektor + Moderátor
Aha, už vím kde je problém. Jedu přes mini operu a tam se to video vůbec neukáže, takže vidím jenom nadpis a odkaz ke stažení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru