Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je premda.sedlacek
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 18 úno 2018, 01:27


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Python pro S60 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník
Registrován: 05 dub 2010, 17:10
Příspěvky: 3
Model telefonu: Nokia 5230
Reputace: 0
Příspěvek Re: Python pro S60
Môžem ho nainštalovať (Python Plus V) aj do Nokie 5230 (S60 5th),lebo pri inštalácii mobil napísal že aplikácia nie je kompatibilná z prístrojom.Inštalovať to išlo ale ak skúsim niečo spustiť tak to len preblikne a nič viac.


09 kvě 2010, 17:16
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 01 zář 2008, 14:56
Příspěvky: 1076
Model telefonu: N E61 + N E71, -N5800Shit
Reputace: 105
Příspěvek Re: Python pro S60
:welcome:
Můžeš, té hlášky o nekompatibilitě si nevšímej. Všechny Pythony Plus by měly spolehlivě fungovat v S60v5 telefonech, testoval jsem je na N5800Shit.
Mimochodem, jak zněla ta hláška přesně? Potřeboval bych to vědět pro update Python Plus V nebo pro Python Plus VI. Třeba už se pak zobrazovat nebude.

Podle mě je 5 možných příčin proč ti ty aplikace jen probliknou:
  1. Jsou to aplikace určené pro Python řady 1.9.x-2.0.x
  2. Nainstaloloval jsi je na disk E:/
  3. Jsou to nové aplikace které potřebují nějaký nový modul
  4. Jsou to aplikace napsané speciálně pro moduly nainstalované na disku E:/
  5. Jsou to aplikace pro pohybové čidlo a je možné že N5230 potřebuje speciální knihovnu nebo i nový pythonský modul aby ty aplikace fungovaly. Pokud ale vím, tak na tohle žádné řešení neexistuje. Podobně je na tom E52.

Jestli se tě netýkají první dva body, tak napiš o jaké aplikace se jedná. Bez toho se nikam nehneme. S odkazy prosím (pozor na pravidla :wink: )


V žádostech o radu při potížích s telefonem prosím uvádějte podrobný popis situace a přesné chybové hlášky. Máte-li problém s konkrétní aplikací, návodem apod, uvádějte prosím link.

Jinak hledejte pomoc u jasnovidců.
Apple, Nokia a Micro$oft odnaučují lidi používat hlavu.
Hack Symbianu znamená plný přístup do složek C(D, E, F):/private/, /resource/ a /sys/. Nic víc, a nic míň.


09 kvě 2010, 18:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 05 dub 2010, 17:10
Příspěvky: 3
Model telefonu: Nokia 5230
Reputace: 0
Příspěvek Re: Python pro S60
Ako som už písal pri inštalácii mi to napísalo že aplikácia nie je kompatibilná z telefónom.Nainštaloval som ju aj tak.Inštalácia prebehla bez problémov.Mám nainštalovaný aj Python 2 na fóre som čítal že môže byť spolu z Pythonom 1.4.5.Skúšal so ich inštalovať na C aj E a robí to stále to isté preblikne a nič.Python má byť nainštalovaný na C lebo E ?Je to Python Plus V.Aplikácie sú to pyRybka,pyPywo a pySnake viac som ani neskúšal keď to blblo.


10 kvě 2010, 17:48
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 01 zář 2008, 14:56
Příspěvky: 1076
Model telefonu: N E61 + N E71, -N5800Shit
Reputace: 105
Příspěvek Re: Python pro S60
rjozo píše:
Ako som už písal pri inštalácii mi to napísalo že aplikácia nie je kompatibilná z telefónom

Nenapsalo.
Zato já jsem chtěl vědět, jak zněla ta hláška přesně :roll:
Možná se budeš divit, ale slovo "přesně" znamená opravdu "přesně", a přesné znění je v případě chybových hlášek velice důležité . Proto to mám taky v podpisu....




Python Plus V je úmyslně napsaný tak, že nedá na výběr a nainstaluje se na C:/.
Ostatní Pythony a MegaPacky pokud mají volbu instalace, tak doporučuju vždy instalovat taky na C:/ . A to i kdyby to byly verze speciálně upravené tak aby mohly fungovat s instalací na C:/ i E:/, nebo jen na E:/. S těmi totiž poměrně dost pythonských aplikací nefunguje. Některé aplikace mají sice i upravené klony které fungují na E:/, ale jiné ani upravit nejde bez toho aby se napsaly od základu jinak. Ty pracují pouze když jsou i s Pythonem a moduly nainstalované na C:/

Podle toho že ty 3 kravinky jsou pro pohybové čidlo, tak bych to tipoval na bod 5.
Zkus nainstalovat nějakou pythonskou aplikaci pro s60v5 která není pro pohybové čidlo. Třeba ERDS Shot Jsem si na 99% jistý že ti fungovat bude, a pak by se asi opravdu jednalo o podobný případ jako u té E52. Možná by stálo za zkoušku nainstalování Accelerometer pluginu pro N95, ale pravděpodobně ani to nepomůže. Na druhou stranu to není žádná velká škoda, protože většina pythonýrek napsaných pro pohybové čidlo jsou jen neužitečné hlouposti na efekt. Jediné trochu užitečné co znám, jsou AlertMe, DontTouch a AntiTouch, a ty asi ještě nejsou přepsané pro nesmyslné s60v5 telefony bez hw klávesnic.


V žádostech o radu při potížích s telefonem prosím uvádějte podrobný popis situace a přesné chybové hlášky. Máte-li problém s konkrétní aplikací, návodem apod, uvádějte prosím link.

Jinak hledejte pomoc u jasnovidců.
Apple, Nokia a Micro$oft odnaučují lidi používat hlavu.
Hack Symbianu znamená plný přístup do složek C(D, E, F):/private/, /resource/ a /sys/. Nic víc, a nic míň.


Naposledy upravil prokop dne 02 úno 2012, 01:01, celkově upraveno 1



11 kvě 2010, 04:01
Profil Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 05 dub 2010, 17:10
Příspěvky: 3
Model telefonu: Nokia 5230
Reputace: 0
Příspěvek Re: Python pro S60
Ten ERDS Shot mi ide v pohode tak to bude zrejme tým čidlom.Accelerometer plugin mám nainštalovaný ten nepomohol.Vďaka za radu.


11 kvě 2010, 18:35
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 23 črc 2009, 08:55
Příspěvky: 52
Model telefonu: Nokia N73
Reputace: 5
Příspěvek Re: Python pro S60
prosím o reupload ''MegaPyModulePacku 1.5.3 by MTeaM''


nokia 1600___________(nikdy nezklamala, funguje do teď)
Sony ericsson w810i____(nikdy v životě!!!)
Nokia N73____________(nikdy....... vlastně sem si ji rozbil já sám)
Obrázek


18 zář 2010, 13:07
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 18 srp 2010, 12:44
Příspěvky: 94
Model telefonu: Sony Ericsson Vivaz U5 *H@CKED*
Heslo k uploadům: DJChaos.ForumNO.net
Reputace: 2
 Python a chybová hláška "Nie je možné nainštalovať"
Hlaska:
Mam problem z instalaciou niektorych aplikacii ako my phone 2.52 a instalaciou pythona...
Pri instalacii neakej app my vyhodi chybovu hlasku "Nie je mozne nainstalovat."

Python:
Ked si stiahnem hoci aky python (unsigned) a certifikujem ho svojim certifikatom tak pohode spusti instalaciu ale po vybratia kam ma pythona nainstalovat (C:\, E:\) a zacne instalacia napise chybovu hlasku "Chyba certifikatu, kontaktujte dodavatela aplikacie."
Ked stiahnem python ktory po certifikovani ide tak pohoda nainstaluje sa je aj viditelny ako nainstalovana app ale ked stiahnem neaku app ktora vyzaduje pythona tak ta app nefunguje... Nespusti ju....
Prosim helpnite co mam robit.
Vopred Dakujem za pomoc...



P.S. Pisem z mobilu ignorujte diakritiku a chyby... :oops:


Life is 20% cooler.


10 lis 2010, 20:12
Profil
ForumNO Helper
ForumNO Helper
Uživatelský avatar
Registrován: 24 zář 2008, 10:28
Příspěvky: 746
Model telefonu: E7 Belle Hacked
Reputace: 69
Příspěvek Re: Python a chybová hláška "Nie je možné nainštalovať"
A instaluješ ty app které ti nejdou spustit do paměti C: a to samé u Pythonu :idea: Jinak si nebryndej na bradu že si tu z telefonu. Jsou lidé kteří sem chodí z 90% z telefonu a i ze 100%. "Mlčeti zlato, mluviti stříbro."


Člověk se pořád učí
Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité!
Hry nejsou moje hobby. Díky některým uživatelům získávám silnou alergii na slovo přesně.


11 lis 2010, 10:40
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 18 srp 2010, 12:44
Příspěvky: 94
Model telefonu: Sony Ericsson Vivaz U5 *H@CKED*
Heslo k uploadům: DJChaos.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek Re: Python a chybová hláška "Nie je možné nainštalovať"
aha...... App ktore nejdu instalujem na kartu....
Dam to do pameti telefonu a napisem ci to ide...
Ok dik.

Edit:
Python app idu ked ich nainstalujem na C:\ ale python pise chybu ci ho nainstalujem na C:\ alebo E:\...
App ktore pisu chybnu hlasku nejdu... Ci to nainstalujem tam ci tam...




A k tomu "som tu z telefonu" som napisal aby ste si nemysleli ze neviem pisat :D


Life is 20% cooler.


11 lis 2010, 13:50
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net