Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je premda.sedlacek
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 10 pro 2018, 06:12


Bookmark and Share



   [ Příspěvek: 1 ] 
 Nokia E6 „Maximum number of connects in use.“ pomoc prosím 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník
Registrován: 02 pro 2007, 21:11
Příspěvky: 4
Reputace: 0
Příspěvek Nokia E6 „Maximum number of connects in use.“ pomoc prosím
Ahoj borci,

používám systém Symbian již mnoho let, ale u mojí nové Nokie E6 jsem narazil na problém, se kterým si neumím poradit.
Pokud si například zapnu aplikaci, která využívá aGPS a zároveň se mi například spustí aktualizace RSS, e-mailu nebo kdo ví kvůli čemu všemu telefon potřebuje internet, zobrazí se zpráva:
„Maximum number of connections in use. Close an active connection first.“
volně přeloženo:
„Je používán maximální počet připojení. Nejdříve ukončete aktivní připojení.“

V praxi to vypadá například tak, že zapnu navigaci, jedu 3 minuty podle GPS, pak se objeví tato zpráva a aplikace s GPSkou spadne (bez ohledu na to jestli se jedná Nokia Mapy, Sygic mobile, problém vzniká i například při brouzdání internetem). V případě, kdy například spěcháte na letiště a je uzavřená místní dálnice je to lahoda!!!
Zkoušel jsem „Reset to factory defaults“ (Obnovení továrních nastavení telefonu) a problém trvá nadále.

Na britských diskuzích jsem se dočetl, že tento problém je běžný u mojí verze fw (021.014) a že musím pro každou aplikaci určit separátní přístupový bod - nepřišel jsem na to jak to mám udělat ani po několika dnech :(
Dnes jsem upgradoval na fw verze 025.007 - Česká verze... problém přetrvává...

Mám ještě jeden dotaz:
Úspěšně jsem si nahrál do telefonu český firmware. Myslíte, že se k tomu telefonu dá sehnat česká klávesnice?
Máte někdo návod jak telefon překrytovat?

Pro úplnost dodávám, že můj operátor je 3 UK.
Prosím moc o radu...

Předem díky moc!!!


03 lis 2011, 13:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvek: 1 ] 
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net