Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je premda.sedlacek
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 21 lis 2018, 11:42


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
 vHome 3.91_fix1 CZ MOD by FNPDA [17.11.2010] 
Autor Zpráva
Admin
Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 20 črc 2008, 16:42
Příspěvky: 1503
Model telefonu: Sony Xperai Z + HTC ChaCha + Nokia N900
ROM: Omni rom 5.1.1.
Heslo k uploadům: Jeryk.ForumNO.net
Reputace: 113
Příspěvek vHome 3.91_fix1 CZ MOD by FNPDA [17.11.2010]
vHome Desktop v. 2.67 unsigned

Desktop navigation is a free personalized mobile desktop software, a software integration of many ultra-functional.
1. Can be found directly on the desktop Baidu, Google search,mp3search, such as bus map
2. Can watch the weather forecast on your desktop, updated regularly every day.
3.Can display news on your desktop, and there was a 100 channel optional web, covering news, entertainment, finance, sports, digital, English, military and automobile. Default set up an hour to download news headlines, traffic is very save. can be set ucweb,bring their own browser, Opera, navigator, such as any browser to view news.
4. Can be updated directly on the desktop mesh state school, Record Net Writing fun. At any time to share feelings with friends feel.
5. Integrated Smart dialing only three keys can quickly find any contact with the cellphoneand software. Only on the desktop according to the figure corresponds to each letter button.
6. Left the default desktop for the start menu, can be replaced by intelligent assissistants.
To set up multi-level menu, more commonly used software can also be sorted, fast access.
7. Can be displayed on the desktop and the Lunar holiday information; Net may amend the standard
8. Desktop Right-default as a "common" functions, statistical analysis will automatically contact you the most frequently used procedures, the most rapid access.


Funkčné len na FP2 po verziu 3.00.

Stažení
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/49842/vHD.rar_414.14KB.html


Heslo
Čítaj pravidla!


Poznamka: Novšie verzie už podporujú aj FP1. Všetky verzie nájdete v tomto článku alebo najnovšiu na adrese vhome.forumno.net


Prosím používajte tlačítko Obrázek, dosť nám pomáha. Sony Xperia Z (Android 5.1.1, Rooted, Unlocked BL, HTC ChaCha A810e (Android 2.3.5), N900 FW 20.2010.36-2, N85 FW 31.002
Obrázek


Naposledy upravil Jeryk dne 30 čer 2009, 15:54, celkově upraveno 1



29 čer 2009, 18:08
Profil
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
Jednání zatím probíhá a poprosil jsem autora, zda by nešel uvolnit nějaký patch pro vHome. Prozatím sem dávám oficiální seznam podporovaných přístrojů:

Nokia
5320, 5500, 5700, 6110, 6120, 6121, 6124, 6210, 6220c, 6290, 6650, E50, E51, E60, E61, E61i, E62, E63, E65, E66, E70, E71, E90, N71, N73, N75, N76, N78, N79, N80, N81, N82, N85, N91, N92, N93i, N95, N96, 3250


Samsung
I7110, INNOV8, SGH-G810, SGH-i440, SGH-i450, SGH-i520, SGH-i550, SGH-i560, SGH-L870


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


21 srp 2009, 15:34
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
vHome 3.00a pro testery (ONLY INFO!!)!!!


Tak pánové. Abyste neřekli, že jsem jen planě kecal, rád bych vám představil dnes FUNKČNÍ vHome pro nás Evropany. Na mé N73 funguje skvěle (ME FW: 4.0839.42.2.1). Je nám známo hodně bugů a jak jsme se Stevenem domluvili, nemohu vám dát odkaz na tuto verzi. Rádi bychom našli co možná nejvíce bugů + doladili vHome po stránkách výkonu. Každopádně už teď bych vás chtěl nalákat na několik screenů z N73. Jeden ze známých bugů je padání aplikace při pokusu nastavit přístupový bod - tzn na screenech bohužel neuvidíte počasí, či RSS. Nicméně tato drobnost bude samozřejmě doladěna a myslím si, že nejdůležitější část (přepis aplikace) je již za námi. Vám jen nezbývá než se těšit na volně šiřitelnou a 100% funkční verzi, kterou vám samozřejmě přinesu jako jeden z prvních lidí v podstatě na celém světě. :) Jsem připraven na vaše otázky :)

Screeny:



Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek



Prozatimní informace o kompatibilitě:
:arrow: N73 ME 4.0839.42.2.1 - funkční
:arrow: E65 4.0633.74.00 & E65 2.0633.65.01 - funkční
:arrow: Nokia N95-1 31.0.017 - funkční (kromě malého bugu, pokud si zobrazíte Big Clock, posune se čas úplně nahoru oblasti hodin a datum zase úplně dolů, přičemž trošku zasahuje do oblasti s ikonkami zástupců). To jsem teď hlásil
:arrow: E71- nefunguje BigClock, protože testovací verze je pouze pro displaye 240x320- jinak funkční
:arrow: 5500 Sport- NEFUNKČNÍ
:arrow: 3250- NEFUNKČNÍ

Dál bych vám sem chtěl napsat určité postřehy z používání aplikace. jsou tam totiž věcičky, které prostě potěší.

:arrow: Proužek indikující přehrávanou skladbu ve standardním Nokia přehrávači ukazuje název skladby a její průběh. Ovšem oproti standardnímu proužku na defaultním APR po kliknutí na něj neotevře přehrávač, nýbrž pauzne skladbu.

:arrow: Pokud máte nastaveného zástupce na "Zprávy" a příjde vám třeba i několik zpráv, které nemáte přečtené, objeví se vám u ikonky zpráv i číslo s počtem nepřečtených zpráv. Úžasná věc. Vy si totiž můžete vypnout popup při obdržení nové zprávy a nové zprávy tedy u mě symbolizuje jen obálka v oznamovací oblasti, počet zpráv u zástupce a vibrování TotalPatrolu každých 5 minut. (do budoucí verze se snažím navrhnout proužek s náhledem zprávy- E Series like....)


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


25 zář 2009, 12:23
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
Máme novou testovací verzi a tak bych vám rád opět ukázal několik málo screenshotů. Přinesla sice málo změn, ale jedna je zásadní. Byla opravena možnost nastavení přístupového bodu a tudíž fungují už i internetové funkce. Bohužel kvůli problémům se spuštěním aplikace na některých telefonech byl vyřazen music bar (který jsem měl tak rád :( ). Až nyní jsem zjistil, že dlouhým podržením hvězdičky se zapíná bluetooth BTW. Čili není potřeba žádný BT Switch :)
Vyhledávání pomocí Google přímo na ploše
Obrázek


Rss zpravodajství z New York Times
Obrázek
MyFav (Nejpoužívanější kontakty)
Obrázek


Počasí na aktuální den přímo na ploše
Obrázek
Počasí na dalších pět dní dopředu po kliknutí na weather bar
Obrázek



Nastavení přístupového bodu
ObrázekObrázek
Základní nastavení
ObrázekObrázek


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


28 zář 2009, 12:34
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 17 úno 2007, 12:24
Příspěvky: 58
Model telefonu: Nokia N81 - 8GB , FW 20.0.056
Reputace: 2
Příspěvek Re: vHome Desktop
Prosím vás nikde som tu nenašiel oficiálnu stránku. Aká je?


I LOVE NOKIA :-)


30 zář 2009, 18:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 09 srp 2007, 18:22
Příspěvky: 62
Model telefonu: N82
Heslo k uploadům: quicksilver.ForumNO.net
Reputace: 6
Příspěvek Re: vHome Desktop
http://3gtb.com/wp_site/?page_id=2


30 zář 2009, 18:27
Profil
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
3.00c je pouze Chinese test verze. Evropská je nejnovjěší pořád 3.00b. Nedávno jsem Stevenovi psal a odepsal mi až včera a omlouval se, že odepisuje až tak pozdě. Prý má prázdniny. Možná už je na čase to sem dát. Sice jsem ještě pořád neměl čas opravit Google překlad z čínštiny do angličtiny, ale tak to vy nepotřebujete zatím asi. Jakmile bude 3.00 final, nejnovější verzi naleznete vždy zde:

http://vhome.forumno.net/


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


10 říj 2009, 13:25
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 29 lis 2008, 06:31
Příspěvky: 645
Model telefonu: nokia e51 + nokia 6120c
Heslo k uploadům: laco_.ForumNO.net
Reputace: 77
Příspěvek Re: vHome Desktop
mám dotaz...skoro na kazdej screenu ktery najdu jsou ikony apr na 2 řádky...jak toho mam dosahnout abych je tak mel taky ?? mam je totiz jen na jeden řádek :) diky...


Nokia E51 8Gb MicroSD FW: 400.34.001
Nokia 6120c 2Gb MicroSD FW: 6.01


11 říj 2009, 08:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 25 črc 2007, 16:58
Příspěvky: 1711
Model telefonu: N81 8GB
Heslo k uploadům: rajtas.ForumNO.net
Reputace: 84
Příspěvek Re: vHome Desktop
Settings -> Shortcuts -> volby -> Shortcuts Settings -> 5. Rows of Shortcuts -> volby -> 2 rows
Tak to mám aspoň já :D

-- 11.10.09 09:58 --

Přijde mi že tahle verze "c" je krapánek zabugovaná :) Při pokusu o zapnutí aplikace jen problikne a tím to hasne :D


[center] Hádat se na internetu je jako závodit na paralympiádě. I když vyhraješ, pořád jsi kripl .


11 říj 2009, 08:28
Profil
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
K dispozici verze 3.0.2b (tentokrát už EN verze ). STAHUJTE NA http://vhome.forumno.net



Reakce na tuto verzi prosím pište sem do topicu!


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


20 říj 2009, 21:35
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 09 srp 2007, 18:22
Příspěvky: 62
Model telefonu: N82
Heslo k uploadům: quicksilver.ForumNO.net
Reputace: 6
Příspěvek Re: vHome Desktop
Raptor: Skvele !!!
Slo by prosim u pocasi zmenit na stupne ? Takhle se v tom nevyznam.Urcite nejsem sam,kdyby autor aplikace to mohl zmenit.Jinak se tesim,az bude aplikace CZ.Zatim tomu davam velkou nadeji a konecne lze menit horni listu tlacitek.Jen jak si nefunguje 2 radek.


21 říj 2009, 03:01
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 26 říj 2008, 17:34
Příspěvky: 3
Model telefonu: E60
Heslo k uploadům: metlak.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: vHome Desktop
na mojí E60:

první verze (v. 2.67) nefungovala spustila se ale po nastavení se na plošenic nedělo při uložení app spadla (nejspíš kvůli podpoře pouze FP2)
verze 3.0.2a funguje dobře až na připojení na net, počasí ani feeds nelze použít
verze 3.0.2b funkční jako předchozí verze (nejde net) a navíc při pokusu nastavit připojení spadne

Jinak se mi apllikace moc líbí, trochu mě štvou velké ikony aplikací na základní ploše a to že v jednom řádku se dá zobrazit jen 6 ikonek, při sedmi se zobrazí krajní ikonky jen z poloviny (snad kvůli rozlišení dispeje)
nevim kde by mohl být s připojením problém kdyby někdo věděl poraďte :)


21 říj 2009, 06:16
Profil
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
S internetem jsou koukám problémy při například již zmiňované předpovědi počasí (nevím čím to). Nahlásím.

Co se týče přehrávače, tak kvůli E65 byl music bar vypnut pro modely Initial Release (preFP1), takže bohužel s tímto moc nepomůžu :( Nicméně je do podpory plánován jak Twitter, tak Facebook. :) S ikonkami nemám sebemenší problém (mám jich nastavených 7 na dva řádky). Je to možná tím, že jsem měl již uložené nastavení. Co se týče nastavení shortcutů ve starších verzích jsem rád, že nejsem sám, komu to dělalo problémy, nicméně ačkoli se neotevřela nabídka pro jejich nastavení po kliknutí na Shortcut settings v nastavení aplikace, šlo to obejít fíglem (na hlavní obrazovce Start -> More -> DIY Start Menu -> Zpět a jste v nastavení shortcutů). Námitku ohledně stupňů Celsia jsem podával již před nějakou dobou. Zřejmě opravdu záleží na serveru, ale pro jistotu to ještě připomenu. Nakonec se vyjádřím k barvám písma. Sám nevím, jaký tam mají význam, jelikož obarví text jen mírně. Dodají tomu takový jemný odstín...


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


21 říj 2009, 09:13
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
K dispozici verze 3.0.2c. STAHUJTE NA http://vhome.forumno.net



Reakce na tuto verzi prosím pište sem do topicu!


Changelog:
  • teplota v počasí se nyní zobrazuje ve stupních Celsia (lze přepnout na Farenheita)
  • na ploše se nyní u počasí nezobrazuje město (kvůli šetření místa)
  • opraven restart po vypnutí vHome na některých modelech


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


26 říj 2009, 18:03
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 pro 2007, 07:07
Příspěvky: 473
Model telefonu: Nokia 5500 + N78; Vodefone CZ - odepiš
Heslo k uploadům: Gajda.ForumNO.net
Reputace: 5
Příspěvek Re: vHome Desktop
tak app je to fakt super. Díky rape. Ale mám pár výhrad. Za boha mi nefunguje počasí a ani rss. Ani na předchozí verzi. Zkoušel jsem i jiné wifi a sále stejný. Resp. To dělá to že při vyhledávání počasí to vyhledávání prostě jako by ukončí a nic nekaze. A v rss to zas furt načítá a nic. Další věc která mi vadí je že při ukončení hovoru se posune aj app. Ale to je jen muž skromný názor.


Gajdič, Magič, Světlič, Technič, Smetič, Pič


26 říj 2009, 21:51
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 27 čer 2007, 00:30
Příspěvky: 198
Model telefonu: SAMSUNG Galaxy S2 (i9100) Noble Black ; iPhone 3G 8GB NonJB + Koss The Plug
Heslo k uploadům: sir.ed.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: vHome Desktop
Takový dotaz, chystá se i verze pro 5th ? :)


Obrázek
. . . usilovně na podpisu pracuji Obrázek


26 říj 2009, 23:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
Plánuje se verze pro S60v5, ale zatím ne, jako fullscreenová aplikace, ale začne se od něčeho menšího. :wink:

Gajda:
Netuším, co Ti k tomu říct a co poradit. Ve verzi 3.0.2c jsem s tím měl také problémy (s počasím). Pořád se mi ukazovalo místo předpovědi jiné město a místo ikonek počasí jen kolečka s křížky. Na homescreenu jsem měl pořád "Updating" (dokonce i po restartu aplikace) no a tak jsem klikl na homescreenu na bar s předovědí počasí pro rozbalení pětidenní předpovědi, dal Volby- Update Weathe Info a od té doby vše funguje OK. Podívej:

Obrázek


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


27 říj 2009, 00:03
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 říj 2009, 15:40
Příspěvky: 12
Model telefonu: Nokia E66
Heslo k uploadům: raca.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: vHome Desktop
Já bych měl jednu připomínku(snad jako nováček nedostanu hned vynadáno :-) ),ale u předchozí verze mi nefungovalo "zjištění zůstatku kreditu u t-mobilu"....tzn. zadal jsem *101# a po vytočení mi to napsalo volaní odpojeno.Zkoušeno jak z rychle volby tak manualně.


Nokia E66,fw 500.21.009 h@ck
Sygic 8.14


27 říj 2009, 07:41
Profil
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
Prošly mi pod rukama všechny testovací verze vHome a nefungovalo mi to snad ani v jedné :) Mám sice Vodafoen, ale tady nejde operátora, ale o to, že aplikace neumí odesílat příkaz služby. Podobný problém má i pár lidí na ipmartu a já osobně jsem to už dávno hlásil. Prozatím to ale řeším tak, že jsem si do jBak Taskmanu navolil číslo na kredit do okna Rychlého spuštění. Takže teď už to dělám tak, že si vyvolám Taskamn, stisknu 8ku (pod kterou se mi to navolilo), a za chvíli vím zůstatek kreditu :)


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


27 říj 2009, 12:31
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 31 črc 2008, 10:32
Příspěvky: 73
Model telefonu: Nokia N97 Black, FW 21
Heslo k uploadům: sMteX.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek Re: vHome Desktop
Zdravim.. s vHome se furt tak trosku seznamuju a celkem mi vadi jedna vec :D (je to spis o zvyku)... bly jsem zvyklej, ze cervenym tlacitkem se odkudkoli vratim na APR, fakt se mi to tak vzilo...tak jsem se chtel zeptat ci se to tady neda nejak nastavit aby se to pri zmacknuti toho tlacitka zase vratilo do vHomu a ne preplo aplikace/neudelalo vubec nic :-D dik za odpovedi :D


Nokia E65 -> FW 3.0633.69.00 -> HACKED!


27 říj 2009, 16:12
Profil
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: vHome Desktop
vHome- Settings- More- End key:switch app - Off


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


27 říj 2009, 16:47
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 03 lis 2007, 19:18
Příspěvky: 168
Model telefonu: N95 8GB HCKD
Heslo k uploadům: .:Generic:..ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek Re: vHome Desktop
Aplikace dobrá, počasí i RSS krmivo funguje na jedničku. Co mě ale trápí, je kalendář zobrazující špatné datum a ořezaný text u "Big clock"..nevím jestli nemám něco špatně nastaveno a jestli to ořezání nedělá změněný font... :?:
viz screenshot
Obrázek

Jinak velká pochvala a dík za českou fansite R@pe :ty:


Obrázek
Obrázek
Děkuji R@ptorovi za Userbary :]


30 říj 2009, 12:52
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Registrován: 22 říj 2008, 18:14
Příspěvky: 5
Reputace: 0
Příspěvek Re: vHome Desktop
Mě nefunguje RSS a počasí... U počasí sem zkoušel několik možných světových měst a stejnak nic... Mám N95 8GB

Mám internet od T-Mobile -> tarif: Surf

R@pe: Jaký města jsi zadal a šli ti ???


30 říj 2009, 14:19
Profil ICQ
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 25 črc 2007, 16:58
Příspěvky: 1711
Model telefonu: N81 8GB
Heslo k uploadům: rajtas.ForumNO.net
Reputace: 84
Příspěvek Re: vHome Desktop
Prd tomu rozumím ale imho to tím fontem bude :D
Já s datumem, počasím a RSS žádný problém nemám :D


[center] Hádat se na internetu je jako závodit na paralympiádě. I když vyhraješ, pořád jsi kripl .


30 říj 2009, 19:29
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 03 lis 2007, 19:18
Příspěvky: 168
Model telefonu: N95 8GB HCKD
Heslo k uploadům: .:Generic:..ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek Re: vHome Desktop
Má pravdu ten chlapec :D Zkusil sem deaktivovat změnu fontu a už se to neořezává...no ale ten Nokijáckej hnusnej font už nemůžu ani vidět :D


Obrázek
Obrázek
Děkuji R@ptorovi za Userbary :]


30 říj 2009, 20:00
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net